Juridische hulp

Juridische hulp en advies bij schade 
Soms heb je als gedupeerde het gevoel dat de verzekeraars bezig zijn met een financiële uitputtingsslag waardoor u in grote problemen kunt komen. Omdat verzekeraars de rechtspraak van de Hoge Raad in hun eigen voordeel gebruiken, is het verstandig zo spoedig mogelijk juridisch advies in te winnen bij een gespecialiseerde advocaat. Hij kan u adviseren over de te nemen stappen en reeds in een vroeg stadium namens u met uw verzekeraar onderhandelen.

Advocaat en verzekeringsrecht
Bedrijfsschade Oplossing kan uw rechtszaak tegen de verzekeraar uitbesteden aan één van het beste advocaten bureaus in Nederland op gebied van verzekeringsrecht, dit gebeurd op basis van No Cure No Pay waardoor u geen extra financiële druk op uw schouders voelt, een langere adem heeft met als gevolg een hogere schade uitkering.  

Onze werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit: 

  • Het initiëren, coördineren en begeleiden van de contra-expertise.
  • Het in gebreke stellen van uw verzekeraar indien deze in verzuim blijft uw schade te betalen.
  • Het adviseren over de schadeposten die u bij uw verzekeraar kunt claimen.
  • Onderhandelen met uw verzekeraar over de vaststelling van de omvang van de schade.
  • Het procederen over een onverhoopte afwijzing van uw schadeclaim.
  • Het voeren van uw verdediging tegenover het Openbaar Ministerie en de Rechtbank indien het is gekomen tot uw strafrechtelijke vervolging.

Ons alarm nummer voor bedrijfsschade is Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, bel ons op of stuur een fax naar 084-8845980 voor direct contact of stuur een WhatsApp/SMS bericht met “schade direct contact” naar 06–44496398 en wij bellen u gelijk terug. Of vul het contactformulier is en wij nemen binnen een uur contact met u op. 084 – 884 59 80 of gebruik vrijblijvend ons contactformulier.

neem nu contact op!

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, bel ons op of stuur een fax naar 084 – 884 59 80 voor direct contact of stuur een WhatsApp/SMS bericht met “schade direct contact” naar 06–44496398 en wij bellen u gelijk terug. Of vul het contactformulier is en wij nemen binnen een uur contact met u op.