Gevolgschade

Gevolgschade is schade die indirect voorkomt uit een schadeveroorzakende gebeurtenis, dit kan in geval van een brand of wateroverlast die bij uw buren is ontstaan en waar u de gevolgen van hebt ondervonden.

Bijvoorbeeld een schade die is ontstaan door bluswater bij een brand overlast. Bedrijfsschade Oplossing word vaak ingeschakeld bij dergelijke complexe zaken zo ook nog in mei van 2017 waarbij een forse brand als gevolg van kortsluiting een groot meubelgroothandel volledig in as legde, bij deze brand kwam er een grote hoeveelheid asbest vrij waardoor het bedrijventerrein volledig word afgezet en de asbest sanering weken in beslag nam.

Niet alleen de eigenaar en eventuele huurders hebben schade maar ook de omliggende bedrijven ondervonden grote hinder en leden hierdoor gevolgschade van deze naburige brand. Bent u nu slachtoffer van een soortgelijke situatie schakel dan altijd een eigen deskundige in. De experts  van Bedrijfsschade Oplossing staan u met raad en daad bij ook bij juridische vraagstukken die al gouw een hoofdrol spelen zijn voor ons geen probleem, het team van zeer ervaren contra-experts uitsluitend gespecialiseerd in bedrijfsschades staan u dag en nacht terzijde als dat nodig is. 

Wel de gevolgen en niet verzekerd
Bedrijfsschade Oplossing helpt u ook mocht u niet verzekerd zijn en wel geconfronteerd worden met de (gevolg)schade van een brand of wateroverlast, elke schade is een schade die niet is te vergelijken met een andere schade, feiten en omstandigheden zijn telkens weer anders, om die reden kan pas een oordeel geveld worden op de haalbaarheid van een aansprakelijkheidsstelling als dit goed in kaart is gebracht.

Bedrijfsschade Oplossing heeft hiervoor een zeer ervaren team met jarenlange ervaring op gebied van aansprakelijkheid schade. Zowel op juridisch gebied als ook op het in kaart brengen van de werkelijk geleden schade heeft Bedrijfsschade Oplossing de beste experts van Nederland die dag en nacht voor u klaar staan. 

Voor direct contact bel ons of stuur een e-mail wij nemen dan binnen 1 uur contact met u op, heeft het spoed stuur dan een sms of whatsapp bericht met “Ik heb Bedrijfsschade” en u word gelijk terug gebeld. 

Gedragscodes van expertiseorganisaties
Onze register-schadecoaches/contra schade-experts staan u tijdens het hele proces bij als deskundige bij arbitrage, onderzoeken, schadeopstellingen of juridische procedures tijdens de afhandeling van uw schadeclaim. 

Wij onderschrijven de gedragscodes van Expertise-organisaties, zijn onafhankelijk en werken met geen enkele verzekeraar. 

Ons alarm nummer voor bedrijfsschade is Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, bel ons op of stuur een fax naar 084-8845980 voor direct contact of stuur een WhatsApp/SMS bericht met “schade direct contact” naar 06–44496398 en wij bellen u gelijk terug. Of vul het contactformulier is en wij nemen binnen een uur contact met u op. 084 – 884 59 80 of gebruik vrijblijvend ons contactformulier.

neem nu contact op!

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, bel ons op of stuur een fax naar 084 – 884 59 80 voor direct contact of stuur een WhatsApp/SMS bericht met “schade direct contact” naar 06–44496398 en wij bellen u gelijk terug. Of vul het contactformulier is en wij nemen binnen een uur contact met u op.