Bedrijfsschade na brand en wateroverlast 

Brandschade of waterschade? Een bedrijfsschadeverzekering dekt naast de schade ook uw recht op een eigen bedrijfsschade expert.

Een bedrijfsschadeverzekering is een onderdeel van het totaal pakket bedrijfsverzekeringen en is daarmee ook een onderdeel van uw brandverzekering. Een bedrijfsschadeverzekering dekt de schade in uw bedrijfscontinuïteit door een brand of andere calamiteit af hierbij moet u denken aan:

  • Winstderving door omzetverlies
  • Doorlopende vaste kosten zoals huur en abonnementen
  • Vaste afspraken met leveranciers
  • Personeelskosten
  • Stortingen in pensioenfondsen
  • Aflossing leningen

De strijd om een juiste schadevergoeding
Maar nu in de praktijk, als u denkt dat een juiste schadeafhandeling zo makkelijk gaat als dat de polis aan u verkocht is, dan heeft u het mis. Na een calamiteit als brand, ontploffing, wateroverlast of zelfs inbraak zijn de belangen enorm voor zowel de veroorzaker alsmede ook de gevolgschade bij omliggende bedrijven, voorraden die waardeloos worden bedrijven die stil liggen en de kosten lopen door. 

De polis bevat tientallen bepalingen, uitsluitingen en clausules welke voor u als leek moeilijk te begrijpen zijn, terwijl dit nu juist wel bepalend is voor de uiteindelijke schade uitkering.

Bij Bedrijfsschade Oplossing begrijpen en beheersen ze die complexe kennis van zaken beter dan wie dan ook. Bedrijfsschade Oplossing hebben met hun contra schade-experts gespecialiseerd in bedrijfsschades al vele bedrijven door de jaren heen geholpen waarbij de meest complexe situaties aan de orde kwamen. In veel gevallen bleek dat de verzekeraars het niet altijd bij het rechte eind heeft, polissen die verkeerd worden uitgelegd, clausules die niet worden gehandhaafd met als gevolg geen of een veel lagere uitkering.

Maar door de inschakeling van de op bedrijfsschades gespecialiseerde contra-experts van Bedrijfsschade Oplossing werd uiteindelijk in het voordeel van de klant uitgekeerd. 

Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een contra-expert gespecialiseerd in bedrijfsschades maar schakel ons zo snel mogelijk in. Wacht niet op de rapporten van de verzekeraars, iets wat weken en soms zelf maanden kan duren terwijl u al die tijd vaak onterecht op een schade-uitkering zit te wachten. 

Zowel op juridisch gebied als ook op het in kaart brengen van de werkelijk geleden schade heeft Bedrijfsschade Oplossing de beste experts van Nederland die dag en nacht voor u klaar staan. 

Voor direct contact bel ons of stuur een e-mail wij nemen dan binnen 1 uur contact met u op, heeft het spoed stuur dan een sms of WhatsApp bericht met “Bedrijfsschade help” en u word gelijk terug gebeld. 

Gedragscodes van expertiseorganisaties
Onze register-schadecoaches/contra schade-experts staan u tijdens het hele proces bij als deskundige bij arbitrage, onderzoeken, schadeopstellingen of juridische procedures tijdens de afhandeling van uw schadeclaim. 

Wij onderschrijven de gedragscodes van Expertise-organisaties, zijn onafhankelijk en werken met geen enkele verzekeraar. 

Ons alarm nummer voor bedrijfsschade is Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, bel ons op of stuur een fax naar 084-8845980 voor direct contact of stuur een WhatsApp/SMS bericht met “schade direct contact” naar 06–44496398 en wij bellen u gelijk terug. Of vul het contactformulier is en wij nemen binnen een uur contact met u op. 084 – 884 59 80 of gebruik vrijblijvend ons contactformulier.

neem nu contact op!

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, bel of fax ons op 084 – 884 59 80 voor direct contact of stuur een WhatsApp/SMS bericht met “schade direct contact” naar 06–44496398 en wij bellen u gelijk terug. Of vul het contactformulier is en wij nemen binnen een uur contact met u op.