Agrarische schade

Agrarische schades, stalbranden en droogteschade. Een agrarische contra-expert heeft altijd meerwaarde ten opzichte van een gewone contra-expert, aansprakelijkheidsschade van gewassen of dieren onderscheiden zich namelijk van gewone schades. 

De contra-experts bij Bedrijfsschade Oplossing weten aan welke criteria moet worden voldaan om tot een erkenning van aansprakelijkheid te kunnen komen en om een rechtspersoon voor de gevolgen aansprakelijk te kunnen stellen. De gedupeerde moet namelijk kunnen aantonen dat er sprake is van o.a. toerekenbare schuld met als gevolg de schade, dit laatste is van wezenlijk belang als het gaat om schade aan planten en dieren. 

Als een plant of dier niet het juiste rendement oplevert wat men er van verwacht kan dat komen door o.a. een aantasting door pathogeen organisme of klimatologische factoren, denk bijvoorbeeld aan droogteschade of een schimmelinfectie.

Bij een onderzoek naar de oorzaak van schade aan planten of dieren is het belangrijk  dat causaal verband word aangetoond, want naast de oorzaak van de schade kan in veel gevallen ook een medeoorzaak worden aangewezen. Contra-experts bij Bedrijfsschade Oplossing hebben naast een dosis gezond verstand en ervaring ook kennis van de materie, iets wat cruciaal kan zijn in bij een agrarische schade. 

Kortom er zijn veel uiteenlopende schades binnen de agrarische sector, contra schade-experts bij Bedrijfsschade Oplossing worden op veel gebieden ingezet, denk daarbij aan bijvoorbeeld productaansprakelijkheid bij productiemiddelen zoals; meststoffen, potgrond, gewasbeschermingsmiddelen en zaden wat bij gebruik kan leiden tot schade aan melk installaties en veevoer. 

De experts van Bedrijfsschade Oplossing treden veelal ook op voor de veehouderssector, boomkwekerijen, viskwekerijen, nertsenfarms, kippenboerderijen, glastuinbouw. Ook op gebied van stalbranden zijn de experts van  Bedrijfsschade Oplossing zeer ervaren. 

Gedragscodes van expertiseorganisaties
Onze register-schadecoaches/contra schade-experts staan u tijdens het hele proces bij als deskundige bij arbitrage, onderzoeken, schadeopstellingen of juridische procedures tijdens de afhandeling van uw schadeclaim. 

Wij onderschrijven de gedragscodes van Expertise-organisaties, zijn onafhankelijk en werken met geen enkele verzekeraar. 

Lees ook Bedrijfsschade Oplossing in het nieuws na hagelschade 

Ons alarm nummer voor bedrijfsschade is Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, bel ons op of stuur een fax naar 084-8845980 voor direct contact of stuur een WhatsApp/SMS bericht met “schade direct contact” naar 06–44496398 en wij bellen u gelijk terug. Of vul het contactformulier is en wij nemen binnen een uur contact met u op. 084-8845980 of gebruik vrijblijvend ons contactformulier.

neem nu contact op!

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, bel ons op of stuur een fax naar 084-8845980 voor direct contact of stuur een WhatsApp/SMS bericht met “schade direct contact” naar 06–44496398 en wij bellen u gelijk terug. Of vul het contactformulier is en wij nemen binnen een uur contact met u op.